Consultanta

La biroul nostru veți găsi experți care vă vor ajuta să luați cele mai bune decizii privind amplasamentul casei, mărimea ei și materialele folosite.

Concept și Proiectare

Proiectarea este realizată de către arhitecții noștri și se face în strânsă colaborare cu dumneavoastră, încercând să incorporăm fiecare cerință.

Obținere Autorizație

Colegii noștri se vor ocupa de obținerea avizelor și a autorizației de construire, astfel dumneavoastră nu va trebui să pierdeți timpul cu birocrația.

Organizarea de Șantier

Toate sarcinile de organizare a șantierului (cazare muncitori, transport, utilaje, comandă materiale, paza, siguranța muncii etc). vor fi administrate de noi.

Construcția ”la Roșu”

Utilajele, materialele și manopera pentru construcția structurii de rezistență revin în sarcina noastră, dumneavoastră doar inspectați șantierul.

Construcția ”la Gri”

Dumneavoastră alegeți, ferestrele, instalațiile, învelitoarea și altele în bugetul stabilit, noi le achiziționăm și tot noi ne ocupăm de montaj.

Construcția ”la Cheie”

Tot încadrându-ne într-un buget veți alege materialele folosite la finisaje (gresie, faianță, parchet, uși interioare etc), montajul fiind în sarcina noastră.

Livrare și Garanție

Consultanții noștri se vor ocupa de livrarea casei în mod oficial, astfel activând garanția tripartită (constructor, diriginte de șantier, primărie).